Eén van de honden die in beslag werden genomen bij de hondenfokker in Lettele.
Volledig scherm
Eén van de honden die in beslag werden genomen bij de hondenfokker in Lettele. © Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming

Hondenfokker uit Lettele voor de rechter na vondst 100 verwaarloosde dieren

videoHet Openbaar Ministerie gaat Animal House in Lettele strafrechtelijk vervolgen. Bij de hondenfokker werden eind februari honderd honden in beslag genomen omdat de dieren ernstig verwaarloosd werden.

  1. Met wereldberoemde Pothoofdplant en  stadsgroen hoort Deventer bij Hollandse en Vlaamse topsteden: 'Onkruid? Bestaat niet!
    PREMIUM

    Met wereldbe­roem­de Pothoofd­plant en stadsgroen hoort Deventer bij Hollandse en Vlaamse topsteden: 'Onkruid? Bestaat niet!

    Geen groen in de binnenstad? Dat gaat niet op voor Deventer. De Hanzestad staat in de Stadsflora van de Lage Landen. Een vuistdikke gids met informatie over tal van stadsplanten, mét stadswandeling. Met de ‘pothoofdplant’ blijkt Deventer wereldberoemd. De term staat synoniem voor uitheemse plantaardige verstekelingen, zaden die met schepen meekwamen en in Nederland opbloeiden. ,,Nergens was dat zo fenomenaal als in Deventer.”

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer