Timo Roescher in een volledige lege Leeren Lampe. Hij hoopt 20 juni de Deventer rapper Snelle te kunnen programmeren, om met een knal weer van start te gaan. Zo hoopt hij een buffer voor de zomerperiode op te bouwen, die traditioneel rustig is. Volgens Roescher kan hij het voorlopig nog uitzingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Timo Roescher in een volledige lege Leeren Lampe. Hij hoopt 20 juni de Deventer rapper Snelle te kunnen programmeren, om met een knal weer van start te gaan. Zo hoopt hij een buffer voor de zomerperiode op te bouwen, die traditioneel rustig is. Volgens Roescher kan hij het voorlopig nog uitzingen. © FOTO HISSINK

Horeca in regio zet tanden op elkaar: ‘Keuringsdienst van waren kan komend jaar thuisblijven’

Vorige week viel Boas om, een van de bekendste restaurants van Deventer. Houden andere gezichtsbepalende horecazaken het hoofd boven water in de woelige baren van de coronacrisis? En hoe?

Volgens sommige experts gaat een groot deel van de zaken omvallen. Ondernemers zelf zijn veel positiever. Allemaal benadrukken ze: gezondheid gaat boven commercieel belang. Zorgen zijn er zeker. Als het niet over de eigen zaak is, dan is het wel over hun collega’s. 

Maar de kaken gaan op elkaar en er zijn nog nooit zoveel potten verf op de muren gesmeerd en vloeren vervangen. De stemming? Hoopvol en vastberaden, bereid om er het beste van te maken. ,,Wat zeker is: de ambtenaren van de keuringsdienst van waren kunnen het komende jaar wel thuisblijven.”

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer