Hotel Finch Deventer
Volledig scherm
PREMIUM
Hotel Finch Deventer © Hotel Finch Deventer

Hotel in Deventer biedt kamers tegen kostprijs aan voor zorgpersoneel en familie van patiënten

Hotel Finch in Deventer gaat overnachtingen tegen kostprijs aanbieden voor zorgpersoneel en familieleden van patiënten. De aanbieding is onderdeel van de landelijke actie ‘Hotels Helpen'. 

Hoteleigenaar Jurgen van Workum van Finch was gelijk enthousiast over het plan. ,,We hebben op dit moment toch amper gasten, maar op deze manier kunnen we de kamers toch nog nuttig gebruiken”, stelt hij. 

  1. LIVE | Corona in de regio: Emotioneel weerzien bij zwaar getroffen verpleeghuis in Hasselt, 24 nieuwe patiënten op intensive care

    LIVE | Corona in de regio: Emotioneel weerzien bij zwaar getroffen verpleeg­huis in Hasselt, 24 nieuwe patiënten op intensive care

    Sportclubs en grote culturele instellingen hebben het zwaar nu ze vanwege de coronamaatregelen de deuren dicht houden. Financiële problemen liggen op de loer. Ondanks het mooie weer blijven veel mensen thuis, hoewel er op sommige plekken toch ingegrepen moet worden om drukte te voorkomen. In dit liveblog houden we je op de hoogte van het regionale nieuws over het coronavirus.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer