Hotelgasten Van der Valk beleven bijzondere nacht met Eagles-feest voor deur: ‘Op zich nog wel goed geslapen’

VIDEOHet was voor hotelgasten die een paar dagen Deventer deden een bijzondere nacht. Staat er voor het Van der Valk-hotel waar je verblijft ineens een menigte uitzinnige Go Ahead Eagles-supporters voor de deur, die met de spelers een feestje bouwen. ,,Ik lag al te slapen rond half een, ik denk: wat ik hoor nou?  Nou ja, voor een keertje was het wel bijzonder.”

 1. Bijzondere samenwerking tussen Twellose boer Evert-Jan en Syrische kaasmaker Aref blijkt succesformule: ‘Het is knetterdruk’
  PREMIUM
  VIDEO

  Bijzondere samenwer­king tussen Twellose boer Evert-Jan en Syrische kaasmaker Aref blijkt succesfor­mu­le: ‘Het is knetter­druk’

  Een statushouder die speciale, Syrische kaas maakt op de boerderij van een Twellose melkveehouder. Het is op z’n minst bijzonder te noemen, de samenwerking op de boerderij van boer Evert-Jan Aalpoel, bij wie de Syrische Aref Mustafa zeven dagen per week ijverig zijn werkzaamheden vervult. ,,Inmiddels krijgen we bestellingen uit binnen- en buitenland.”
 2. Bezorgde Deventenaren maken bij stadhuis herrie over windmolens én uitspraken wethouder
  PREMIUM
  VIDEO
  1

  Bezorgde Deventena­ren maken bij stadhuis herrie over windmolens én uitspraken wethouder

  Een flinke storm aan geluid vanavond op het Grote Kerkhof voor het stadhuis. Mensen met fluiten, potten en deksel en voetbaltoeters. De herrie was niet vanwege het EK-voetbal met Oranje, maar vanwege de plannen van de gemeente Deventer, die de basis vormen voor de plaatsing van windmolens. Bewoners van met name Colmschate(-zuid), maar ook bijvoorbeeld Bathmen en omliggende kernen zijn fel tegen.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer