Huisarts Otto Quartero, die ook voorzitter is van de Huisartsen Coöperatie Deventer en Omstreken. Huisartsen in Deventer en Salland dragen vanaf deze week een mondkapje, een beschermingsbril en eventueel een witte jas. Dit hebben ze op eigen initiatief met elkaar afgesproken, omdat het RIVM hier geen officieel advies over geeft.
Volledig scherm
PREMIUM
Huisarts Otto Quartero, die ook voorzitter is van de Huisartsen Coöperatie Deventer en Omstreken. Huisartsen in Deventer en Salland dragen vanaf deze week een mondkapje, een beschermingsbril en eventueel een witte jas. Dit hebben ze op eigen initiatief met elkaar afgesproken, omdat het RIVM hier geen officieel advies over geeft. © Rob Voss

Huisartsen rond Deventer zijn wachten beu en schaffen zelf maar mondkapjes aan

Huisartsen in Deventer en Salland dragen vanaf deze week een mondkapje, handschoenen, een beschermingsbril en eventueel een witte jas. Dit is afgesproken in het overleg over het hervatten van de normale zorg, nu het in de praktijken erg rustig is.

  1. Het is bloedheet: is dit het begin van de langste hittegolf ooit? Weerman Mark uit Twello weet het antwoord
    PREMIUM

    Het is bloedheet: is dit het begin van de langste hittegolf ooit? Weerman Mark uit Twello weet het antwoord

    De hittegolf, de eerste van dit jaar, is bijna een feit: vandaag wordt het opnieuw tropisch en is de weermijlpaal een feit. En de hitte houdt voorlopig ook nog aan. Zo lang zelfs dat zelfs het record van de langste hittegolf ooit in beeld komt. Wordt het record van 18 dagen (in de bloedhete zomer van 1975) verbeterd? De Twellose weerman Mark Wolvenne duikt op verzoek van de Stentor in de historie, de huidige weersmodellen én denkt het antwoord te weten.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer