Henk van Kampen uit Deventer kocht zijn woning 48 jaar geleden voor 50.000 gulden. Nu is het bijna vijftien keer meer waard.
Volledig scherm
PREMIUM
Henk van Kampen uit Deventer kocht zijn woning 48 jaar geleden voor 50.000 gulden. Nu is het bijna vijftien keer meer waard. © Maarten Sprangh

Huizenprijzen in de regio schieten door het dak: ‘Mijn woning is 15 keer duurder geworden’

Check je gemeenteDe huizenprijzen in deze regio zijn de afgelopen 25 jaar ruim drie keer over de kop gegaan. En het einde is nog lang niet in zicht. ,,Ik kocht deze woning voor 50.000 gulden, nu is het ruim drie ton waard. In euro’s!”

1 reactie

 • Fred Hof

  2 jaar geleden
  Klinkt heel leuk, maar dan moet je in die 48 jaar niets gedaan hebben aan de woning. Als dat zo is maak je een goede winst. Maar als er in de loop der jaren verbouwingen/verbeteringen hebben plaats gevonden, dan heb je die ook betaald. Dan is de uiteindelijke winst lager. Ik ga ervan uit dat meneer ook de nodige zaken aan de woning heeft laten doen.
 1. Keiharde dreun voor Rohda Raalte, Heino verliest van Hollandia en SC Emmeloord doet goede zaken
  Liveblog

  Keiharde dreun voor Rohda Raalte, Heino verliest van Hollandia en SC Emmeloord doet goede zaken

  Rohda Raalte boekte vorige week nog een klinkende zege op Alcides, maar kreeg vandaag op bezoek bij SJC een flinke dreun te verwerken. De ploeg uit Noordwijk won met liefst 7-1. Ook Heino is er niet in geslaagd het goede resultaat uit de eerste wedstrijd na de winterstop een passend vervolg te geven, terwijl de ontmoeting tussen Alcides en Westlandia voortijdig werd gestaakt. In 2J deed SC Emmeloord uitstekende zaken door EMMS te verslaan.
 2. Daan (12) uit Twello is gekluisterd aan rolstoel en steelt show bij Zapp Awards: ‘Je bent echt een doorzetter!’
  PREMIUM
  MET VIDEO
  1

  Daan (12) uit Twello is gekluis­terd aan rolstoel en steelt show bij Zapp Awards: ‘Je bent echt een doorzetter!’

  Daan Mus (12) is gekluisterd aan een rolstoel. Het weerhoudt het kleine manneke uit Twello niet van een grootste prestatie, vinden ze ook bij Zapp, het populaire kinderblok op NPO-tv. Mus kreeg tijdens de Zapp Awards, het bekende kindergala een toponderscheiding voor zijn actie voor Spieren voor Spieren. Helemaal bijzonder omdat Daan zelf een spierziekte heeft. ‘Je bent echt een doorzetter!’

In samenwerking met indebuurt Deventer