Volledig scherm
De site van de organisatie.

IJsselbiënnale zoekt initiatieven

DEVENTER - De Stichting IJsselbiënnale in oprichting is op zoek naar organisatoren van activiteiten die zich willen aansluiten bij het programma van de kunstmanifestatie. Begin december zijn er informatiebijeenkomsten.

Naast een grote internationale buitententoonstelling worden er in de zomer van 2017 tal van activiteiten in de IJsselvallei georganiseerd die direct verband houden met de IJssel of het thema van de IJsselbiënnale, klimaatverandering in relatie tot de IJsselvallei.

Het kan gaan om een tentoonstelling van lokale kunstenaars, een literair festival, een theatervoorstelling of het openstellen van een landgoed. Op de informatiebijeenkomsten in december volgt meer informatie over de IJsselbiënnale.

Voor de regio Doesburg tot Epse is de bijeenkomst op 6 december bij de Stichting Belang Oldenburgen Rha in het voormalig schoolgebouw in Olburgen. Initiatiefnemers in de regio van Deventer tot Zwolle kunnen een dag later terecht in het Informatiecentrum Den Nul. Beide bijeenkomsten zijn van 19 tot 21 uur.

Meer informatie op www.ijsselbiennale.nl.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer