Snoepparadijs de Zoete Geit gaat dinsdag open. Voor Anoeska Mantje en Martijn Mijsters een droom die in vervulling gaat.
Volledig scherm
PREMIUM
Snoepparadijs de Zoete Geit gaat dinsdag open. Voor Anoeska Mantje en Martijn Mijsters een droom die in vervulling gaat. © Kevin Hagens

‘Ik miste in Deventer een plek voor een lekkere fireball of een goed gevulde zak snoep’

Hopjes, Kaneelkussentjes en Boterbabbelaars. Wie vanaf vandaag naar binnen stapt bij het vandaag geopende snoepparadijs Zoete Geit in de Deventerse Walstraat, doet een stap (of vier) terug in de tijd. 

In de voormalige cadeauwinkel Hicibi glimmen vanaf vandaag vijfenveertig glazen potten gevuld met oud-Hollandse snoepsoorten, omringd door nog eens zesendertig bakken kleurrijk schepsnoep en een rijk assortiment aanvullende zoetigheid. ‘Snoepliefhebbers van Deventer en ver daarbuiten hebben er een heerlijk plekje bij om hun zoete hart te vullen’, zegt winkelhouder Martijn Mijsters (31). 

  1. Jack de Gier kijkt terug op bewogen jaar in Deventer: ‘Echte klik met leiding GA Eagles was er niet’
    PREMIUM
    Interview

    Jack de Gier kijkt terug op bewogen jaar in Deventer: ‘Echte klik met leiding GA Eagles was er niet’

    De wegen van Go Ahead Eagles en trainer Jack de Gier zijn gescheiden. De oefenmeester uit Diemen verlaat Deventer met opgeheven hoofd, al was dat ene jaar in de Adelaarshorst niet altijd even gelukkig. ,,Het supergoeie gevoel tussen mij en de club was er niet‘’, zegt De Gier, die de slotakte van het seizoen graag anders had gezien. ,,Dat voelt teleurstellend.’’

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer