Volledig scherm
Deventer VVD-raadslid Carmen Hunger stapt per direct op. © Foto gemeente Deventer

In opspraak gekomen Deventer raadslid Hunger (VVD) stapt per direct op

Het Deventer VVD-raadslid Carmen Hunger verlaat per direct de politiek. Hunger raakte in opspraak doordat ze als aandeelhouder is gelinkt aan een bv van haar partner, die 400.000 euro leende van de gemeente. Over dat geld is nu onduidelijkheid. 

Hunger zegt in een persbericht dat ze met deze beslissing iedere twijfel over mogelijke belangenverstrengeling wil wegnemen: ‘Het was een moeilijke beslissing, maar een noodzakelijke.’ In hetzelfde persbericht stelt de VVD dat Hunger zich altijd aan de regels heeft gehouden en dat dat ook uit onderzoek van de gemeente is gebleken. 

Fractievoorzitter Daaf Ledeboer noemt Hungers vertrek een persoonlijk drama en een grote aderlating voor de partij. 

  1. GA Eagles maakt goede beurt, maar clubleiding is aan zet
    PREMIUM
    OP RAPPORT

    GA Eagles maakt goede beurt, maar clublei­ding is aan zet

    De Friese alarmbellen misten hun uitwerking niet. Een week na het treurspel tegen Cambuur poetste Go Ahead Eagles het eigen blazoen vrijdagavond flink op met een alleraardigst optreden tegen Jong FC Utrecht (4-0). Het levert Go Ahead een keurig rapport op, maar wat is de waarde? Die is pas over een dag of zes duidelijk na de uitbeurt in Eindhoven en als ook de buitenkansjes gepresenteerd zijn die Paul Bosvelt komende week nog van de transfermarkt wil plukken.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer