Pal tegenover de natuurijsbaan van IJsclub Terwolde aan de Kadijk ligt dit pand waar voorheen Polikliniek Flebologie Terwolde in was gevestigd. Het pand is in 2019 aangekocht door EZG. Er wonen nu illegaal arbeidsmigranten.
Volledig scherm
PREMIUM
Pal tegenover de natuurijsbaan van IJsclub Terwolde aan de Kadijk ligt dit pand waar voorheen Polikliniek Flebologie Terwolde in was gevestigd. Het pand is in 2019 aangekocht door EZG. Er wonen nu illegaal arbeidsmigranten. © Ronald Hissink

In pand van failliet vastgoedfonds uit Deventer zitten geen zorgbehoevende ouderen, maar Bulgaren

Met het spaargeld van honderden beleggers werd door Excellent Zorgvastgoed Garantiefonds (EZG) uit Deventer een pand in Terwolde aangekocht waar ‘zorgbehoevende ouderen’ luxueus zouden gaan wonen. Het zorgbedrijf dat EZG vervolgens presenteerde, blijkt alleen op papier te bestaan. In werkelijkheid zijn er arbeidsmigranten gehuisvest.

4 reacties

 • Arend van Faassen

  2 weken geleden
  Heel gemakkelijk om alles wat fout gaat maar op het bordje van de regering te leggen. Investeerders die 7% opbrengst op een zorgproject denken te krijgen zijn graaiers. Dit percentage is in de zorg niet haalbaar, dat zouden ze moeten weten. Komen nu van een koude kermis thuis door eigen schuld.
 • Harm Platz Platz

  2 weken geleden
  Vd belt, wat moet de regering hier aan doen? U heeft geen goed beeld wat de taken zijn van de regering.
 • henk hartog

  2 weken geleden
  Ongelooflijk. De beleggers zijn flink gepakt.. EN nu verder met deze illegalen?
 • wj van den van den Belt

  2 weken geleden
  Tja zo gaat dat mooi zooitje Hoop dat de nieuwe regering daar eerst eens wat aan gaat doen

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer