Volledig scherm
Özcan Akyol. © Rob Voss

Interviewprogramma 'Onze man in Deventer' van Eus krijgt nieuwe reeks

BNN-Vara kondigt een nieuw seizoen aan van het op NPO Radio 1-programma Onze man in Deventer. Deventer schrijver en columnist Özcan Akyol ontvangt tijdens dat interviewprogramma gasten in zijn woonkamer, met uitzicht op de Brink in Deventer.

In de de eerste aflevering van de nieuwe reeks van het live-interviewprogramma is schrijver en opiniemaker Marcel van Roosmalen te gast. Eus ontvangt later ook onder meer collega-auteurs Adriaan van Dis en Murat Isik. Ook SP-kamerlid Sadet Karabulut is een van de interviewgasten. De andere gasten worden later bekend gemaakt. 

Akyol toont zich verheugd over de nieuw reeks. Hij verwacht dat de Brink levendiger zal zijn dan tijdens de vorige reeks, die werd opgenomen in de winter. ,,Het is fantastisch dat dit unieke concept terugkomt op de radio.'' Hij geeft verder aan niet op zoek te zijn naar harde nieuwsverhalen. ,,Ik wil de drijfveren en toewijding van mijn gasten beter leren begrijpen.'' 

 ‘Onze Man in Deventer’ is te horen op 16, 23 en 30 juni en op 7, 14 en 21 juli. Het programma wordt uitgezonden van 00.00 uur tot 01.00 uur, in de nacht van zaterdag op zondag, op NPO Radio 1.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer

poll

Moet die muurschildering van Netflix in Deventer verdwijnen?

Moet die muurschildering van Netflix in Deventer verdwijnen?

  • Ja, meteen!! (43%)
  • Nee, lekker laten staan!! (23%)
  • Ah joh, mag daar best een tijdje blijven! (34%)
4372 stemmen