Windkracht 8,5 geeft windmeter aan. Op de Bandijk tussen Deventer en Terwolde
Volledig scherm
PREMIUM
Windkracht 8,5 geeft windmeter aan. Op de Bandijk tussen Deventer en Terwolde © FOTO HISSINK

Is Dennis een storm in een glas water? Berg losliggende spullen in je tuin toch maar op...

videoStorm Dennis zal zondag minder overlast veroorzaken dan Ciara een week geleden, denkt weerman Mark Wolvenne uit Terwolde. Maar toch: berg losliggende spullen in je tuin op, adviseert hij. Felle rukwinden gaan er anders mee aan de haal. 

Dennis komt zondag uitwaaien bij ons, het KNMI heeft alvast code geel afgegeven voor de tweede zware heeft afgegeven, verwacht hij het iets minder overlast. Dennis is een ‘rustigere jongen dan Ciara’, denkt Wolvenne.

  1. Corona-update | Drie doden in verpleeghuis Meppel, bungalowketen dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaartkisten
    VIDEO

    Corona-update | Drie doden in verpleeg­huis Meppel, bungalowke­ten dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaart­kis­ten

    De nieuwsberichten over het coronavirus volgen elkaar in een rap tempo op. De Stentor zet dagelijks de belangrijkste gebeurtenissen op een rij. Met vandaag onder meer: het verhaal van de 99-jarige Herman uit Zutphen die zijn verjaardag volgende week gedwongen op een andere manier moet vieren. Daarnaast werden meerdere jongeren bekeurd in Dedemsvaart vanwege het negeren van het samenscholingsverbod. Tot slot werd SC Genemuiden getroffen door het overlijden van een clubicoon.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer