Jehova’s zijn terug van weggeweest op straat in Deventer: ‘We zijn minder opdringerig’

met videoNiet ‘met de voet tussen de deur’, maar gewoon ‘zichtbaar zijn’: zo omschrijven Jehova’s Getuigen Jerry en Sandra Klees hun evangelisatiewerk, waar ze sinds deze maand weer mee zijn begonnen. Ze vallen op in Deventer, voor het station of bij het pontje. Langs de deuren gaan ze voorlopig nog niet. ,,Dat coronarisico willen we nog niet nemen.” 

9 reacties

 • Sanny Klingler-Sadelaar

  2 maanden geleden
  Ja, duidelijk zijn... als er iemand omt die je niet wilt (ze blijven altijd zo lang doorpraten) gewoon vragen om je adres te laten noteren voor geen bezoek meer. Dat werkt!
 • JS van Katwijk

  2 maanden geleden
  Moge toch ook bij de Jehova's duidelijk zijn dat we nu de Heere Feesboek hebben.
 • Pim Willemsen

  2 maanden geleden
  Bij mij werd ooit aangebeld door twee J-getuigen. Ik schreef hun namen op en zei: “jullie en ook je andere geloofsgenoten wil ik nooit meer aan mijn deur hebben.” Dat hielp, sindsdien zijn ze nooit meer bij mij aan de deur geweest, Gewoon rustig opgelost.
 • Hanneke Jonkman

  2 maanden geleden
  Hoe haal je het als krant in je hoofd om een podium te geven aan deze zieke cult. Of hebben jullie als krant alle onderzoeken die lopen naar seksueel misbruik, familie ontwrichting door verstoting en andere narigheid waar deze zogenaamde "evangelische" club zich mee bezighoudt gemist of zo?
 • Jos Thomassen

  2 maanden geleden
  Over deze dubieuse club is al zoveel geschreven en er loopt zoveel onderzoek wereldwijd naar smerige praktijken dat ik het niet kan geloven dat ze zich nog op straat durven te vertonen. Niet alleen over behandeling van ex-leden; ook over het stilhouden van seksueel misbruik en andere duistere zaakjes die door dit clubje worden gebezigd.

Deventer