John Lageman leidt na zwaar ongeluk zijn bedrijf vanuit revalidatiecentrum. En hoe!

MET VIDEOJohn Lageman (49) liep in juni een incomplete dwarslaesie op bij een fietsongeluk. Terwijl de Diepenveense ondernemer weer leert lopen, werkt hij vanuit zijn kamer in een revalidatiecentrum ‘gewoon’ door. En krijgt zijn bedrijf ValidSign een belangrijke ondernemersprijs.

0 reacties

 1. Verbazing over Burgerweeshuis en Deventer Schouwburg: ‘Deze combi werkt nergens en gaat véél meer kosten’
  PREMIUM
  5

  Verbazing over Burgerwees­huis en Deventer Schouwburg: ‘Deze combi werkt nergens en gaat véél meer kosten’

  De onzekere toekomst van het Burgerweeshuis en het mogelijk onder één dak brengen van het poppodium met de schouwburg trekt landelijk aandacht. Berend Schans van Vereniging Nederlandse Poppodia en –Festivals, belangenbehartiger voor de pop- en nachtcultuur verbaast zich over de combinatie waar Deventer aan denkt. ,,Het idee ligt puur vanuit bezuinigingsoverwegingen op tafel; een compleet verkeerde insteek, die niet gaat werken.”
 2. Deventer wethouder zegt sorry tegen gedupeerden BAD-ontslag: ‘Alleen een excuusbrief is niet voldoende’
  PREMIUM

  Deventer wethouder zegt sorry tegen gedupeer­den BAD-ont­slag: ‘Alleen een excuus­brief is niet voldoende’

  De vierhonderd Deventenaren die onder financieel bewind van het Budget Adviesbureau Deventer (BAD) stonden, kunnen een excuusbrief verwachten. Vorig jaar werd het BAD door de rechter ontslagen als financieel bewindvoerder. ,,Dit heeft voor onrust en boosheid gezorgd en daarvoor bieden we onze excuses aan’’, zegt wethouder Rob de Geest. Een formeel excuus gaat niet voor iedereen ver genoeg.

In samenwerking met indebuurt Deventer