Jongen (17) opgepakt voor vrouwen-aanvallen in Deventer park

Een 17-jarige jongen is aangehouden op verdenking van het aanvallen van tenminste drie vrouwen in het Douwelerkolkpark in Deventer. De politie heeft dat maandagavond laat via Twitter gemeld.

6 reacties

 • Rudy Noordink

  1 maand geleden
  Niks arme jongen, zo iemand moet je flink aanpakken. Zachte heelmeester........
 • Emma Nieboer

  1 maand geleden
  Arme jongen? Arme slachtoffers!!
 • Anoniem

  1 maand geleden
  R Wesselink Deze man moet zeker vast gezet en onderzocht worden en dan eventueel hulp krijgen, maar, hou toch eens op met psycholoog uit te hangen om misdaden goed te praten! Laat dit aan specialisten over, het kan deze man ook nog meer schaden dan goed doen!!
 • M. Steenbergen

  1 maand geleden
  Goed dat de dader gepakt is! Marianne Steenbergen
 • ALEXOM Schotman

  1 maand geleden
  Inderdaad, ben het eens met de vorige reactie. Hoe beschadigd moet je zijn om dit te doen. Naar verhaal voor alle betrokkenen.
 1. Alcides bekert door na strafschoppen, Activia eindelijk van de hatelijke nul af en Robur wint met ruime cijfers
  Liveblog

  Alcides bekert door na strafschop­pen, Activia eindelijk van de hatelijke nul af en Robur wint met ruime cijfers

  Alcides had het een tijdje lastig in de Hoofdklasse A, maar slaagde erin om de laatste twee competitieduels winnend af te sluiten. De ploeg uit Meppel begon zondagmiddag dus vol vertrouwen aan de bekerontmoeting met VV Emmen. Van harte ging het niet, maar Alcides bekert wel een ronde verder. In het liveblog hadden we ook uitgebreid aandacht voor de derde klasse D, waarin Robur et Velocitas met ruime cijfers won van Albatross en Activia eindelijk van de hatelijke nul punten af is. Ook Groen Wit’62 kwam in actie. Het echte spektakel bleef uit, maar interessant was de speeldag wel degelijk.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer