Jongens knallen met crossauto op boom bij Lettele

videoEen groepje jongens is bij Lettele met hun auto tegen een boom gebotst. Ze waren op privégrond aan het crossen toen de bestuurder de macht over het stuur verloor en met de auto tegen een boom botste.

Het voertuig vloog in de brand, de inzittenden konden de wagen zonder kleerscheuren verlaten. Dit alles gebeurde zaterdagmiddag op een terrein naast de Marsweg. De toegesnelde brandweer heeft de auto geblust. Het vuur was van een dusdanige hevigheid dat er niets te redden viel. Een uitgebrand autokarkas is alles wat er rest na het crossavontuur.

Volledig scherm
. © Rens Hulman / News United
 1. Laatste wens komt uit voor ernstig zieke Roy (47) uit Twello: nog één ritje in Amerikaanse wagen
  PREMIUM
  VIDEO

  Laatste wens komt uit voor ernstig zieke Roy (47) uit Twello: nog één ritje in Amerikaan­se wagen

  Amerikaanse auto's zijn z'n lust en zijn leven. Hij bezat ze, sleutelde eraan. Tot Roy van den Bosch (47) uit Twello vijf jaar geleden wordt getroffen door een hersenbloeding. Het is direct foute boel volgens de artsen. Ouders Jose en Eddie krijgen te horen dat hij nog wellicht drie maanden te leven heeft. Vijf jaar later en vele hersenbloedingen en TIA's verder is Roy er nog steeds. Deze zondag komt een ultieme wens voor hem uit: nog één ritje in een Amerikaanse wagen.
 2. Pingpongen in Deventer skatebaanpark doorslaand succes en krijgt vervolg
  PREMIUM
  VIDEO

  Pingpongen in Deventer skatebaan­park doorslaand succes en krijgt vervolg

  Een ludiek initiatief zorgde zaterdagavond voor spektakel en een bijzonder tafeltennissfeertje. Voor de gelegenheid was het indoorskatepark van Burnside in Deventer het decor van een ‘pingpong championship’. Tafeltennistafels stonden zelfs in de half-pipes. Een dj zorgde voor dampende muziek, lichteffecten, een rookblazer en publiek, dat met een biertje in de hand enthousiast om de tafels hing, zorgden voor een niet-alledaagse tafeltennis-entourage.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer