Jongens onzedelijk betast bij school in Empe

videoEen aantal kinderen uit het dorp Empe bij Voorst is zaterdag onzedelijk betast door een nog onbekende jongeman. Het incident gebeurde met een aantal jongens van de J.H. Isingsschool, die op het schoolplein speelden. 

Ze werden door de man meegelokt naar het bos naast verenigingsgebouw ’t Oortveld.

Dat blijkt uit een mail aan alle ouders van de school, die in overleg met de politie dit weekend is verstuurd door schooldirecteur Han Slegt.

Verdachte

Een woordvoerster van de politie kon gisteravond geen informatie over de zaak achterhalen en aangeven of er een verdachte is aangehouden.

Volgens schooldirecteur Slegt is dat laatste nog niet gebeurd. ,,Ik heb daar nog niets over gehoord van de politie’’, aldus Slegt.

Volledig scherm
© archief

Man op mountainbike

De politie deed zaterdagmiddag via social media een beroep op het publiek. In de Burgernetmelding werd gevraagd om informatie over een man van 18 jaar. De man was geheel in het groen gekleed en reed op een mountainbike rond Empe. De politie kon gisteravond niet aangeven of de melding met het incident te maken heeft.

Slegt wil tegenover deze krant niet uitgebreid ingaan op nadere details en op de vraag of slachtofferhulp is ingeschakeld. ,,Ik ga daar verder niet veel over zeggen, dat hebben we met de ouders van de betrokkenen afgesproken’’, zegt Slegt.

Vooralsnog houdt Slegt het ook wat betreft informatie aan ouders bij de mail. Daarin staat dat de school het voorval in de groepen drie tot en met acht gaat bespreken. Als er nieuws is, informeert Slegt meteen de ouders, zo schrijft hij.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer

poll

Moet die muurschildering van Netflix in Deventer verdwijnen?

Moet die muurschildering van Netflix in Deventer verdwijnen?

  • Ja, meteen!! (43%)
  • Nee, lekker laten staan!! (23%)
  • Ah joh, mag daar best een tijdje blijven! (34%)
4041 stemmen