‘Juist nu moet je sporten’, zegt de baas van Fit&Fun Deventer, Eerbeek en Twello. Maar wel brandschoon!

VIDEODuizenden sporters fitnessen bij sportschool Fit&Fun in Deventer, Eerbeek en Twello. En dat wordt nauwelijks minder, ziet directeur Lars Fridrichs. ,Juist nu moet je sporten toch, dat maakt je ook gezonder. 

 1. Wappies, ganzen en hangjongeren, Deventer steekt thermometer in stad: ‘Welke spanningen en tegenstellingen zijn er?’
  PREMIUM
  2

  Wappies, ganzen en hangjonge­ren, Deventer steekt thermome­ter in stad: ‘Welke spanningen en tegenstel­lin­gen zijn er?’

  Coronamaatregelen, hangjeugd, ganzen, voetbalsupporters. Waar mensen samenleven, kan frictie ontstaan. Vaak tussen (groepen) met verschillende belangen. Om te voorkomen dat Deventenaren tegenover elkaar komen te staan, heeft de gemeente in kaart gebracht welke sentimenten er in de stad leven. ,,We zijn verantwoordelijk voor het welzijn van iedereen in de stad.’’
 2. GA Eagles-fan Mark huilt tranen van geluk door handtekeningen voltallige Feyenoord-selectie
  PREMIUM

  GA Eag­les-fan Mark huilt tranen van geluk door handteke­nin­gen voltallige Feyenoord-selectie

  Mark Tiemens uit Deventer is zelden zo geëmotioneerd geweest als afgelopen woensdag op de tribune bij Go Ahead Eagles. Mark is fervent Go Ahead Eagles-supporter, maar juicht óók voor Feyenoord. Het zorgt voor een dilemma wanneer beide ploegen tegen elkaar spelen, zoals woensdag het geval was. Tribunevriend Sander de Vries vond dat het tijd was om Mark voor deze gelegenheid eens te verrassen.
 3. SC Genemuiden profiteert van ruime nederlaag SV Urk, DOS verslaat Go-Ahead in derby van Kampen
  Liveblog

  SC Genemuiden profiteert van ruime nederlaag SV Urk, DOS verslaat Go-Ahead in derby van Kampen

  Bij een overwinning op Eemdijk kwam het kampioenschap wel héél dicht bij voor SV Urk. Maar het liep compleet anders op De Vormt, waardoor de titelstrijd in de Hoofdklasse B toch weer spannend is. In de Derde Divisie kreeg VVOG een flinke tik te verwerken, terwijl DVS’33 dure punten liet liggen in de strijd om de derde periodetitel. Er viel genoeg te genieten deze speeldag, met ook nog de kraker Batavia’90 en de derby tussen DOS en Go-Ahead Kampen.

Deventer