De Smedenstraat in Deventer. De klachten over een bewoner stapelden zich op, van stankoverlast tot ongedierte.
Volledig scherm
PREMIUM
De Smedenstraat in Deventer. De klachten over een bewoner stapelden zich op, van stankoverlast tot ongedierte. © Ronald Hissink

Kakkerlakken, hondenpoep en geschreeuw: na tien jaar wordt Deventer huurder uit huis gezet

Stel je voor: een buurman die zijn huis al jaren niet schoonmaakt. Kakkerlakken, muizen en maden lopen overal in het trapportaal. En ’s nachts doe je geen oog dicht, omdat constant geschreeuw te horen is. Huurders op de Smedenstraat in Deventer trekken het niet meer. Na tien jaar proberen is de maat vol voor woningcorporatie Rentree. ,,De overlast is echt indrukwekkend.’’

4 reacties

 • Joost Boswijk

  1 maand geleden
  Rentree heeft “best lang compassie gehad met meneer”. Tien jaar lang onhoudbare overlast veroorzaken mag kennelijk. Maar heeft Rentree ook zo lang compassie met mensen die de huur echt niet meer kunnen betalen?
 • Timo Cleton

  1 maand geleden
  Je kan dus gewoon 10 jaar lang je buren terroriseren zonder consequenties. Ja hij is zielig en heeft een verleden en bla bla bla. Je zal zo’n idioot naast je hebben wonen.
 • Chris Huisman

  1 maand geleden
  Henk, ik ben blij met uw oordeel en toelichting over deze man. U kent hem? Nee? Oordeel dan eens niet zo snel. Heel vervelend hoe u uw mening onder praktisch elk artikel ventileert.
 • henk hartog

  1 maand geleden
  Die jongen heeft gewoon goede langdurige hulp nodig met begeleiding van PGVZ.. dan komt het goed met hem
 1. Boeren rijden met trekkers snelwegen op en stichten brand • Man aangehouden na blokkade op A28
  BOERENPROTEST
  106

  Boeren rijden met trekkers snelwegen op en stichten brand • Man aangehou­den na blokkade op A28

  De boeren waren maandag sinds het middaguur op verschillende plekken in het land opnieuw de weg op gegaan uit protest tegen het stikstofbeleid van het kabinet. Op meerdere snelwegen, zoals de A67, de A28 en de A2, stonden vandaag tractoren en kan het verkeer niet doorrijden. In de avond werd zelfs op meerdere plaatsen brand gesticht. Lees hieronder alles terug in ons liveblog.

Deventer