De tien kandidaten voor de Miss Boerin Verkiezing 2018 in Bathmen, van links naar rechts Lisa, Irene, Martine, Margriet, Daniëlle, Anouk, Anne-Wil, Julia, Kitty en Roxanne.
Volledig scherm
PREMIUM
De tien kandidaten voor de Miss Boerin Verkiezing 2018 in Bathmen, van links naar rechts Lisa, Irene, Martine, Margriet, Daniëlle, Anouk, Anne-Wil, Julia, Kitty en Roxanne. © Claim Your Aim

Kandidaten Miss Boerin Verkiezing bekend, en de mannenvariant volgt later

videoTijdens het lustrum van de Miss Boerin Verkiezing 2018 in Bathmen worden ook de eerste kandidaten gepresenteerd voor een Boerenkalender voor volgend jaar.  En de organisatie Team Agro NL uit Deventer heeft zich gemeld als sponsor. ,,Hiermee kunnen we de agrarische sector in een positiever daglicht zetten."

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  1

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer