Op de röntgenfoto van de kat zijn drie kogels te zien.
Volledig scherm
Op de röntgenfoto van de kat zijn drie kogels te zien. © Politie Deventer

Kat in Deventer toont afwijkend gedrag: dierenarts ziet akelige oorzaak op röntgenfoto

De eigenaar van een kat in Deventer merkte recent op dat zijn viervoeter ander gedrag dan normaal vertoonde.  Het beestje was traag van begrip en z’n ademhaling was versneld. Een bezoekje aan de dierenarts gaf het verhaal een bizarre wending.

8 reacties

 • Mieke

  4 maanden geleden
  Hermannus....je bent een zeikerd.
 • H Scheerooren

  4 maanden geleden
  Vreemd DS, In de voorwaarden staat dat mijn naam duidelijk zichtbaar moet zijn in de reacties. Hoe zit dat bij meneer Hermannus P.????? Lijkt mij toch niet helemaal te kloppen.
 • Richard Schriemer

  4 maanden geleden
  Gaan we weer, ze plassen in je tuin, je moet ze binnen houden etc. Zal allemaal wel, maar je schiet niet op zo'n dier. Als we 'ze plassen in mijn tuin' daarvoor al een gerechtvaardigd excuus vinden....Stel dat het buurjongetje van 4 ongevraagd in je tuin komt scharrelen. Dat wordt leuk! En beter 10 katten in je buurt dan 1 Hermannus P als buurman. Die zeikt niet alleen bij de buren tegen de deur, maar zeikt vast over alles!
 • Sander Eijsink

  4 maanden geleden
  Dus op iedere wildplasser kun je schieten in Nederland?
 • a Tijssen

  4 maanden geleden
  Mijn mening is dat mensen met tuin deze kunnen afrasteren om hun katten in de eigen tuin te houden, niemand die er last van heeft en dan ook niet de behoefte heeft deze dieren iets aan te doen. En let wel, de meeste katten die men buiten laat lopen komen uit een huis op de grond met eenkleinere of grotere tuin

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer