Kilometerslange rij omgekeerde vlaggen langs A1 weer omgedraaid: ‘Voor zolang het goed gaat daar in Den Haag’

met videoBlauw-wit-rode vlaggen, 10 kilometer lang, van Holten tot Deventer. Het was sinds september een vertrouwd gezicht langs de A1. Nu BoerBurgerBeweging (BBB) als grote winnaar uit de verkiezingen is gekomen, is de tijd aangebroken om de driekleur weer om te draaien.

15 reacties

 • R. Otters

  2 weken geleden
  T is n dagtaak en n baan geworden 😂
 • ibrahim faydali

  2 weken geleden
  Ik zag heden de omgekeerde vlaggen voor het eerst, ik wist niet wat ik zag, ze lijken sprekend op de Russische vlag, best griezelig.
 • Matthijs van der Wulp

  2 weken geleden
  Die boeren hebben het imago van onze vlag toch al verpest met die eerdere actie. Had dan een eigen protestvlag ontworpen ipv die coronawappies en complotdenkers na te doen. BBB de grootste is een slecht tegen voor klimaat en milieu.
 • Andre Eggerding

  2 weken geleden
  @ Kas van Dam,we hebben in grote steden als Amsterdam,Haarlem ,Leiden,Zwolle en Nijmegen gezien wat links beleid voor gevolgen heeft. Veel mensen willen dat niet. Daarom wint links ook niet.
 • L. Wis

  2 weken geleden
  Doe even normaal! Weg met die vlaggen! Deze alleen ophangen op 4 mei (halfstok), 5 mei en op koninklijke verjaardagen met oranje wimpel. Zo heurt het !!
 1. Belangenverstrengeling in politiek Voorst bij hulp voor lokale kunststichting? ‘Er wordt wantrouwen gecreëerd’
  PREMIUM

  Belangen­ver­stren­ge­ling in politiek Voorst bij hulp voor lokale kunststich­ting? ‘Er wordt wantrouwen gecreëerd’

  De gemeente Voorst biedt geen helpende hand aan Kunstkring Voorst. De stichting moet vanaf dit jaar drie keer zoveel huur betalen door de gestegen energieprijzen en dreigt daardoor om te vallen. D66’er Wim Vrijhoef wilde de stichting tijdens een raadsvergadering redden met een tweetal voorstellen, maar werd beticht van ‘de schijn van belangenverstrengeling te wekken’. ,,Ik word hier heel mistroostig van.”
  Twello

In samenwerking met indebuurt Deventer