Beeld van de bende op de Nieuwe Markt.
Volledig scherm
PREMIUM
Beeld van de bende op de Nieuwe Markt. © eigen foto

Klachten over 'bende' in Deventer binnenstad: 'De stank is niet te harden’

Het deels afschaffen van de vertrouwde huis-aan-huisinzameling van glas en papier in Deventer verloopt niet vlekkeloos. In de binnenstad klagen inwoners over de (nieuwe) centrale inzamelpunten, waar je zelf het afval naar toe moet brengen. Kritiek: ze zitten snel vol, worden te weinig geleegd en veranderen geregeld in kleine vuilnisbelten. En als het vol is, wordt afval gedumpt. ,,De stank is niet te harden.”

6 reacties

 • H Scheerooren

  1 jaar geleden
  Niet alleen in de binnenstad is het feest. Ook bij mijn huis is het raak. Mijn hoekhuis is door de gemeente geheel onvrijwillig aangewezen tot verzamelplaats. Als de burgers hun groen-container neerzetten kunnen wij niet meer buiten zitten in de tuin. Honderden groene vliegen komen geheel onverwacht bij ons de keuken in als we even niet opletten. Wat doet de gemeente en Circulus hier aan? Niets. We kregen een klacht dat onze heg te ver over de containers hing. Soms denk ik dat ik in Rusland woon
 • Jacky Braakhuis

  1 jaar geleden
  Niet alleen in de binnenstad hoor! Ook in de Vijfhoek is een vaak een zooitje! Je vraagt je af of er überhaupt goed vooronderzoek is gedaan naar hoeveel afval zal worden aangeboden als je het niet meer afhaalt! Verloedering ligt op de loer!
 • diana vermeulen

  1 jaar geleden
  Marienburg. Ook zo'n 'heerlijke plaats'. Met afval, plastic, papier ea rotzooi!
 • Paul Jansen

  1 jaar geleden
  De containers voor papier en gft zijn geplaatst om een mooier straatbeeld te creeeren. Ik mis alleen nog een aantal containers met een oranje kleur met de naam PMD.... hadden ze dit niet van te voren kunnen bedenken?
 • M V

  1 jaar geleden
  Helemaal eens met vorige mail, het was te verwachten

In samenwerking met indebuurt Deventer