Ter Illustratie: op dinsdag 14 september brengen Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima een bezoek aan Salland. Onder andere Deventer en Olst-Wijhe worden tijdens dit streekbezoek aangedaan.
Volledig scherm
Ter Illustratie: op dinsdag 14 september brengen Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima een bezoek aan Salland. Onder andere Deventer en Olst-Wijhe worden tijdens dit streekbezoek aangedaan. © Brunopress

Koninklijk paar over twee weken op streekbezoek in Salland

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brengen op dinsdag 14 september een bezoek aan Salland. Het streekbezoek van het koninklijk paar begint in Deventer. Later op de dag worden ook het dorp Heeten (gemeente Raalte) en Olst-Wijhe aangedaan.

  1. Maurits von Martels uit Dalfsen maakt verwachte transfer van CDA naar BBB: ‘Ik krijg niet zomaar een basisplaats’
    PREMIUM
    Video

    Maurits von Martels uit Dalfsen maakt verwachte transfer van CDA naar BBB: ‘Ik krijg niet zomaar een basis­plaats’

    Maurits von Martels (60) pakt dan toch zijn biezen en verkast van het CDA naar de BoerBurgerBeweging. Al eerder voelde de agrariër uit Dalfsen, die bij de verkiezingen in 2017 een ongekend aantal van 21.500 stemmen kreeg, zich door de christendemocraten miskend. ‘De schoffering van zijn kiezers’ geeft de doorslag. ,,Het CDA glijdt af naar een marginaal bestaan.”

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer