Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Thinkstock

‘Koop vooral geen pannen bij malafide pannenverkoper in regio Deventer’

UpdateEen vrouw in Twello liet zich woensdagochtend ‘foppen’ door een man die een scootmobieltocht van De Deventer Stokvisrijders aangreep om pannen te verkopen. Ze is niet de eerste gedupeerde van identiteitsfraude.

Scootmobielvereniging De Deventer Stokvisrijders wordt er moedeloos van. Voor de tiende keer in pakweg anderhalf jaar werd het bestuur gisteren geconfronteerd met een telefoontje van een gedupeerde. Een man belt in eerste instantie aan uit naam van de scootmobielclub om en passant ook nog pannen voor 150 euro te verkopen, voor een ‘sterk gereduceerd bedrag’. 

,,Deze meneer belt aan, vertelt over een aankomende scootmobieltocht en stelt de vraag of het goed is dat die tocht door de straat komt. Dat soort verhalen. Later blijkt dat de informatie niet klopt. Soms wordt een datum genoemd, terwijl er geen tocht gepland staat’’, zegt secretaris Wilma Binnendijk.

  1. Angstige Anne (26) uit Diepenveen met rest bemanning MS Zaandam weer de oceaan opgestuurd
    PREMIUM
    video

    Angstige Anne (26) uit Diepenveen met rest bemanning MS Zaandam weer de oceaan opgestuurd

    Het drama waar Anne Weggeman uit Diepenveen in terecht is gekomen is nog niet ten einde. Met het afmeren van het schip de MS Zaandam had het 26-jarige bemanningslid hoop het coronaverdriet achter zich te kunnen laten en terug te keren naar Nederland. ,,Na acht uur moesten ze echter Fort Lauderdale weer verlaten en voor anker gaan in internationale wateren. De bemanning mocht niet van boord. En wat hierna? Niemand weet het”, zegt vader Arthur Weggeman, die zich enorm ergert aan alle onduidelijkheid die geschapen wordt door de overheden en exploitant Holland America Line.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer