Het bekritiseerde ontwerp van een van de twee reclamemasten langs de A1 bij Deventer eruitzien.
Volledig scherm
PREMIUM
Het bekritiseerde ontwerp van een van de twee reclamemasten langs de A1 bij Deventer eruitzien. © de Stentor

Kritiek op deze opvallende reclamemasten bij Deventer: ‘Een boom? Dat past toch niet langs de snelweg?’

POLLDe planadviesraad is niet te spreken over de reclamemasten die langs de A1 bij Deventer moeten komen. De kritiek richt zich op de inpassing in het landschap en de boomvorm. Volgens de experts ontbreekt het aan groen rond de masten. 

6 reacties

 • Vermolen

  2 maanden geleden
  Gemeente Deventer heeft een hekel aan bomen...dus kan deze ook om.
 • J. Jansen

  2 maanden geleden
  Als we de pro's en contra's tegen over elkaar zetten is het eigenlijk een nutteloos, lelijk (maar dat is subjectief natuurlijk), gevaarlijk object wat de gemeente nauwelijks geld oplevert (€ 25k/ jr kom je niet eens tegen op de gemeentebegroting zo laag is het bedrag). Deventer ondernemers hebben hier nauwelijks wat aan. Kijk naar het object in Apeldoorn; lelijk (ok, mijn mening), maar vooral gevaarlijk. Het trekt echt de aandacht van de automobilist.
 • Ronald Houwing

  2 maanden geleden
  Verkwanseling van de omgeving voor een paar centen. Wie is hier voor? De gemeente Deventer? Onbegrijpelijk zo verlies je toch alle respect als toezichthouder op de leefomgeving.
 • Paul Peters

  2 maanden geleden
  De overheid maakt veel reclame om Mono te rijden, zodat je niet afgeleid bent tijdens het rijdren. Maar faciliteert gelijktijdig een reclamezuilendie gericht is om je af te leiden. Erg dubbele gedachte voor een paar grijpstuivers
 • M. Steenbergen

  2 maanden geleden
  Het aanzien is misschien minder fraai. Maar dat de masten energieneutraal zijn vind ik dan wel weer een pluspunt. Marianne Steenbergen
 1. Kort na verhuizing stierven vier bewoners van geplaagd zorgcentrum Voorst: ‘Hartverscheurend’
  PREMIUM
  17

  Kort na verhuizing stierven vier bewoners van geplaagd zorgcen­trum Voorst: ‘Hartver­scheu­rend’

  Een rechtszaak, hevige protesten en een hoop verdriet. De ontwikkelingen bij woonzorgcentrum De Benring in de zomer van 2020 zijn met recht een drama te noemen. Heel Voorst stond op zijn kop toen bekend werd dat de zorgaanbieder niet verder wilde met de 24-uurszorg in De Benring. Zes hoogbejaarde bewoners moesten daarom verhuizen. De Benring bleef in onzekerheid achter. Hoe is het er nu? ,,Vier bewoners zijn nog geen twee weken na de verhuizing overleden.”

Deventer