Volledig scherm
© De Stentor

Laatste aflevering podcast De Deventer moordzaak: Eeuwige twijfel

Na precies 20 jaar is er nog steeds twijfel wie de rijke weduwe Jacqueline Wittenberg op gruwelijke wijze heeft vermoord. Haar fiscalist Ernest Louwes zat jaren vast voor de moord. Maar is hij de moordenaar? Luister in 4 afleveringen naar het hele verhaal.  

De podcast De Deventer Moordzaak verschijnt in dit artikel en op iTunesGoogle podcasts of Spotify. Elke week verschijnt een nieuwe aflevering.  

Heb je alle afleveringen van podcast de Deventer Moordzaak beluisterd? Wat vind je er van? Welke rapportcijfer zou je de Deventer Moordzaak geven? Wat kan er beter? En smaakt het naar meer? Doe dan mee aan onze enquête. Vul de vragenlijst hier in. 

Deze podcast van de Stentor is gemaakt door Carin Smolders, Niek Verhoeven, Ivar Penris en Bas Klaassen. 

  1. Groeiend sportaanbod voor Sallanders met beperking

    Groeiend sportaan­bod voor Sallanders met beperking

    Merette Sluiseman (33) is verstandelijk beperkt, maar dit belet de Deventerse niet om twee sporten te beoefenen. Moeder Monica: ,,Merette zwemt sinds haar vierde en sinds een jaar of zes doet ze ook aan korfbal bij Devinco. Zij is hierdoor zó gegroeid en heeft erg veel geleerd. Bij het zwemmen - ze is lid van De Klup in Deventer - staan teamgenoten elkaar aan te moedigen en als het een keer misgaat, knuffelen ze elkaar. Het korfballen gaat ook hartstikke goed. Samen sporten geeft zoveel meerwaarde voor een groep kwetsbare mensen in de samenleving.”

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer