Volledig scherm
Het ongeluk vond plaats op de A1 tussen de afritten Deventer-Oost en Deventer. © Rens Hulman / News United

Lange file op A1 na ongeluk met vrachtwagen en twee auto's

Op de A1 ter hoogte van Deventer-Oost is vanochtend een ongeval gebeurd tussen twee personenauto’s en een vrachtwagen.  Het ongeluk veroorzaakte een lange file.

Een Volkswagen-bestuurder was volgens de politie te snel met invoegen, waarna de auto door een vrachtwagen werd aangetikt. Toen de vrachtwagen in de remmen ging, reed een tweede personenauto vervolgens tegen de vrachtwagen aan.

Eén persoon is gecontroleerd door het ambulancepersoneel, maar de vrouw kon daarna op eigen gelegenheid naar huis. Het ongeval tussen de afritten Deventer-Oost en Deventer had een lange file vanuit Hengelo tot gevolg. Drie rijstroken waren enige tijd afgesloten. Op het hoogtepunt stond een file van tien kilometer. Sommige weggebruikers hadden een uur extra reistijd.  Om 9:30 uur werd de weg weer vrijgegeven.

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van de Stentor en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer