Paul Bosvelt, technisch directeur GA Eagles.
Volledig scherm
PREMIUM
Paul Bosvelt, technisch directeur GA Eagles. © ROB VOSS

Leegloop bij GA Eagles, werk aan de winkel voor Bosvelt: zestien spelers op weg naar de uitgang

De selectie van Go Ahead Eagles zal de komende maanden wederom een flinke metamorfose ondergaan. Van in totaal zestien spelers loopt de verbintenis na dit seizoen af. Hun arbeidsovereenkomst wordt (formeel) opgezegd door de Deventer club.

3 reacties

 • F.B.C. Teelen

  8 maanden geleden
  En zo blijven we elk jaar weer afhankelijk van wat er bij de Eagles binnen komt wandelen. En dat levert (Brouwer) dan € 500.000,- op? Ik hoop dat Noppert mag blijven en dat we niet heen en weer blijven jojoën tussen ere en eerste divisie. Er moet een rijke suikeroom komen die goahead Eagles echt verder kan helpen.
 • Dominique Beuwer

  8 maanden geleden
  @HM toering. Is logisch dat niemand het aandurft. Hij is nog geen 3 miljoen waard. Dat is die hoogstens als hij het volgend seizoen even goed of beter doet. Maar het is pas 1 seizoen. Andere teams kennen hem en 2e seizoen is klassiek lastiger. Brengt hij dan niet voldoende dan is 3 miljoen foetsie. Veel te groot risico.
 • H.M. Toering

  8 maanden geleden
  Het is jammer dat er geen goede sponsor is die het voor zijn rekening wil nemen om Cordoba in dienst te nemen met de optie om hem alsnog te verkopen volgende seizoen mocht hij dan meer opbrengen

In samenwerking met indebuurt Deventer