Eén van de twee al gerealiseerde windmolens langs de A1 bij Deventer.
Volledig scherm
PREMIUM
Eén van de twee al gerealiseerde windmolens langs de A1 bij Deventer. © archief

Legt grootste Deventer coalitiepartij bom onder plan voor windmolens en zonneparken?

Grootste coalitiepartij Gemeentebelang ging gisteravond op het stadhuis (nog) niet zover dat het zich tegen het energieplan van het eigen college van B en W gaat keren. Maar veel lijkt daar wel op te duiden.

 1. Mini-opslagbedrijven uitkomst bij ruimtegebrek; in Deventer opent Spacewinner haar derde locatie
  PREMIUM

  Mi­ni-opslagbe­drij­ven uitkomst bij ruimtege­brek; in Deventer opent Spacewin­ner haar derde locatie

  Statisch en saai. Zo zien ze er vaak uit, de gebouwen voor mini-opslagverhuur. Maar eenmaal binnen tref je schatkamers vol emotionele waarde, praktische oplossingen en levensverhalen. Joost Klein Snuverink en Lucas de Boer weten er alles van. Naast filialen in Zwolle en Enschede heeft Klein Snuverink vorige week een derde locatie van Spacewinner geopend in zijn eigen woonplaats Deventer. ,,Het fenomeen ‘ontspullen’ kennen we in Nederland niet’’, zegt de eigenaar van het ruimteverhuurbedrijf.
 2. Grootste ‘vuurwerkvondst ooit’ bestond mogelijk uit veel nepvuurwerk
  PREMIUM
  VIDEO

  Grootste ‘vuurwerk­vondst ooit’ bestond mogelijk uit veel nepvuur­werk

  Bestond de ‘grootste vuurwerkvondst ooit’ die de Nederlandse politie eind vorig jaar samen met Duitse autoriteiten deed wel volledig uit vuurwerk? Daarover rijzen twijfels, nu mogelijk een deel van de vangst zou bestaan uit nepvuurwerk. Het zou gaan om dummy's, ongevaarlijk verpakkingsmateriaal voor bijvoorbeeld winkelvitrines. Meerdere bronnen melden dit onafhankelijk van elkaar aan de Stentor.

Deventer