In het Overijssels Kanaal bij Schalkhaar werd maandagochtend een lichaam gevonden. Uit politie-onderzoek blijkt dat het lichaam van een 36-jarige man uit Polen is. Een misdrijf is uitgesloten.
Volledig scherm
In het Overijssels Kanaal bij Schalkhaar werd maandagochtend een lichaam gevonden. Uit politie-onderzoek blijkt dat het lichaam van een 36-jarige man uit Polen is. Een misdrijf is uitgesloten. © Judah Bolink.

Lichaam in Overijssels Kanaal in Schalkhaar is van 36-jarige man uit Polen

Het lichaam dat maandagochtend in het Overijssels Kanaal in het buitengebied van Schalkhaar is gevonden is van een 36-jarige man uit Polen. Dat blijkt uit onderzoek van de politie. De politie sluit een misdrijf uit. 

  1. Voorst moet zorgen voor noodopvang in oude Twellose school, ondanks advies wethouder: ‘Nood breekt wet’
    PREMIUM
    2

    Voorst moet zorgen voor noodopvang in oude Twellose school, ondanks advies wethouder: ‘Nood breekt wet’

    Asielzoekers die noodgedwongen in de buitenlucht slapen bij het aanmeldcentrum in Ter Apel moeten worden opgevangen in het voormalig Veluws College in Twello. Dat is wat een meerderheid van de partijen in de Voorster politiek wil. Het is de vraag of dat wel kan. De school is aangemerkt als woningbouwlocatie en voldoet niet aan de eisen voor een opvanglocatie. ,,Daarvoor moet je een behoorlijke investering doen.”

In samenwerking met indebuurt Deventer