Weronika Kubica, Raf Hulscher en Hans Buitenhuis zijn terrasmeubilair aan het sjouwen. Alle terrassen van de Deventer binnenstad moeten opgeslagen worden. De Spar-eigenaar biedt uitkomst: hij heeft een grote kelder.
Volledig scherm
PREMIUM
Weronika Kubica, Raf Hulscher en Hans Buitenhuis zijn terrasmeubilair aan het sjouwen. Alle terrassen van de Deventer binnenstad moeten opgeslagen worden. De Spar-eigenaar biedt uitkomst: hij heeft een grote kelder. © Ronald Hissink

Lingerie? Pizza? Boeken? Een kok? Binnenstad Deventer verenigt zich en komt vanaf nu aan huis

coronacrisisDe binnenstadsondernemers van Deventer zitten niet stil. Terwijl coronamaatregelen er steeds meer toe leiden dat er helemaal niemand meer richting de stad gaat, en de horeca sinds gisteren 18.00 uur al op slot zit, verenigen ze zich op ongekende wijze: van alles wordt straks aan huis geleverd. En als het even kan, in dezelfde bezorgauto. En gratis. 

 1. Go Ahead Eagles neemt afscheid van de vrijdagavond, zonder enige weemoed: ‘Voetbal hoort op zaterdag of zondag’
  PREMIUM

  Go Ahead Eagles neemt afscheid van de vrijdag­avond, zonder enige weemoed: ‘Voetbal hoort op zaterdag of zondag’

  Door de promotie naar de eredivisie nemen Go Ahead Eagles en de Deventer supporters afscheid van de vrijdagavond als vaste voetbalavond. Ondanks dat sommige trouwe stadionbezoekers ongetwijfeld hun vaste rituelen hebben op de vrijdag, is er geen sprake van weemoed als het ‘vrijdagavondgevoel’ ter sprake komt. ,,Zaterdag en zondag zijn dé voetbaldagen’’, zegt oud-speler en trouwe supporter Sjors Brugge.

In samenwerking met indebuurt Deventer

 1. Pauw over interview Máxima: "Alles is ook enigszins intimiderend'
  Play

  Pauw over interview Máxima: "Alles is ook enigszins intimide­rend'

 2. Partijen moeten nu al kleur bekennen over coalitie
  Play

  Partijen moeten nu al kleur bekennen over coalitie

Deventer