Volle zalen zoals deze Burgerzaal in Deventer, vindt de gemeente in tijden van Corona niet gewenst dus het sluit de gemeenteraadsvergaderingen voor het publiek en de pers.
Volledig scherm
PREMIUM
Volle zalen zoals deze Burgerzaal in Deventer, vindt de gemeente in tijden van Corona niet gewenst dus het sluit de gemeenteraadsvergaderingen voor het publiek en de pers. © Ronald Hissink

Lochem schrapt raadsvergadering vanwege corona, Zutphen stelt huisbezoek voor zorg en maatschappelijk werk uit

Lochem blaast de gemeenteraadsvergaderingen in maart af vanwege het coronavirus. Deventer sluit de vergadering voor het publiek. Huisbezoeken bij maatschappelijk werk en jeugdzorg worden in Zutphen vervangen door een telefonisch consult. De loketten van alle gemeenten in Salland en de Achterhoek blijven open. 

  1. Politieagent Henk de Man is de negatieve beeldvorming beu: ‘Wij zijn juist heel empathisch’
    PREMIUM

    Politie­agent Henk de Man is de negatieve beeldvor­ming beu: ‘Wij zijn juist heel empathisch’

    Zijn bericht op Facebook bracht een storm aan reacties teweeg. Politieman Henk de Man (61) - een bekende kop in Deventer en Salland - postte op zondag 28 juni een lang en persoonlijk relaas. Daarin windt hij zich op over de negatieve beeldvorming over de politie en zegt hij juist ongelooflijk trots te zijn op zijn werk. De Mans bericht leverde al ruim 10.000 - bijna louter positieve - reacties op. De geboren Zutphenaar wil zijn hartenkreet graag toelichten in een persoonlijk verhaal.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer