Lodewijk Asscher omarmt 'overlevers' in Deventer

videoNatuurlijk is er nog een fikse dosis argwaan en heeft Lodewijk Asscher de zieltjes van de vier Deventer ‘overlevers ‘ nog lang niet gewonnen, maar een eerste stapje lijkt gezet. De partijleider van de PvdA ging woensdag met de vier in gesprek. Hij laat ze niet meer los en nodigt ze uit naar Den Haag te komen. ,,Om ook dáár jullie stem te laten horen.’’

Of hij zenuwachtig is voor komst van Lodewijk Asscher.? ,,Ben je gek. Ik ben bijna zestig, ik ben voor niemand bang. Het is goed dat hij komt, vind ik sportief van hem,’’ zegt ‘overlever’ Carel Roelvink, vlak voordat een auto bij het gebouw van wijk- en speeltuinvereniging De Driehoek in Deventer stopt. De PvdA-leider stapt uit.

  1. VVD Deventer wil inzicht in financiën voordat besluit over Viking valt

    VVD Deventer wil inzicht in financiën voordat besluit over Viking valt

    Of de keus nu valt op doorgaan met de Viking of juist stoppen, eerst moet duidelijk zijn wat de feiten en harde cijfers zijn, betoogt Bas Donkers (VVD). Het raadslid van de grootste oppositiepartij heeft het college van burgemeester en wethouders gevraagd meer inzicht te geven in de financiën van dit rampendossier. Volgens de VVD is de Viking technisch en politiek een stuurloos schip. ,,We hebben meer inzicht nodig om een betere koers te bepalen.”

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer

poll

Moet die muurschildering van Netflix in Deventer verdwijnen?

Moet die muurschildering van Netflix in Deventer verdwijnen?

  • Ja, meteen!! (43%)
  • Nee, lekker laten staan!! (23%)
  • Ah joh, mag daar best een tijdje blijven! (34%)
4339 stemmen