Loes Rothengatter van Schoonheid Instituut Loëlle in Deventer levert vierhonderd tasjes af voor medewerkers die direct met corona zorg te maken hebben. Op de foto vlnr Amanda, Loes en Anne.
Volledig scherm
PREMIUM
Loes Rothengatter van Schoonheid Instituut Loëlle in Deventer levert vierhonderd tasjes af voor medewerkers die direct met corona zorg te maken hebben. Op de foto vlnr Amanda, Loes en Anne. © Bert Kamp

Loes legt vierhonderd coronamedewerkers Deventer Ziekenhuis in de watten

Zorgmedewerkers van het Deventer Ziekenhuis die direct met coronapatiënten te maken hebben, worden door Loes Rothengatter van Schoonheid Instituut Loëlle met liefde in de watten gelegd.

  1. Het is bloedheet: is dit het begin van de langste hittegolf ooit? Weerman Mark uit Twello weet het antwoord
    PREMIUM

    Het is bloedheet: is dit het begin van de langste hittegolf ooit? Weerman Mark uit Twello weet het antwoord

    De hittegolf, de eerste van dit jaar, is bijna een feit: vandaag wordt het opnieuw tropisch en is de weermijlpaal een feit. En de hitte houdt voorlopig ook nog aan. Zo lang zelfs dat zelfs het record van de langste hittegolf ooit in beeld komt. Wordt het record van 18 dagen (in de bloedhete zomer van 1975) verbeterd? De Twellose weerman Mark Wolvenne duikt op verzoek van de Stentor in de historie, de huidige weersmodellen én denkt het antwoord te weten.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer