Volledig scherm
PREMIUM
Cynthia van Giessen van More Chocolate begint luxe patisserie in voormalig pand Jan Rauw. © FOTO HISSINK

Luxe taartjes en chocolade: jonge chocolatier Cynthia vindt ‘toplocatie’ in Deventer

De jonge Cynthia van Giessen opent in het oude pand van Jan Rauw aan de Vleeshouwerstraat in Deventer een zaak in luxe patisserie en chocola. Volgens de ambitieuze onderneemster heeft ze een toplocatie en is de stad klaar voor het hogere segment.

Bouwvakkers zijn druk bezig in het nog lege pand. Op de muren hangen roze briefjes met aanwijzingen. Cynthia staat in de toekomstige keuken van haar eigen zaak Rubia patisserie aanwijzingen te geven. Over ruim twee maanden moet de zaak open. ,,Zoals je ziet moet er nog veel gebeuren’’, vertelt ze tussen de bezigheden door. ,,Maar het wordt super mooi. Dit is een toplocatie. We zitten in de buurt van de duurdere restaurants. En daar passen we met ons Franse banket perfect tussen.’’

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer