Volledig scherm
Ter illustratie. © anp

Man (49) opgepakt voor inbraak in Deventer café

Een 49-jarige Deventenaar is afgelopen nacht op heterdaad gepakt voor een inbraak in een café in zijn eigen stad.

Rond de klok van 02.00 uur werd door agenten een krakend geluid opgemerkt bij een café in de Molenstraat. De agenten zagen een man uit een raam van het café stappen. Hij stapte daarna op zijn fiets en reed weg. Het ritje was van korte duur. In de Assenstraat werd hij door agenten onderschept en aangehouden. Hij werd daarna overgebracht naar het politiebureau.

Inbraakgolf

De recherche onderzoekt de inbraak en onderzoekt ook eventuele betrokkenheid van de verdachte met andere inbraken. De politie was de afgelopen tijd extra alert vanwege meerdere inbraken die plaatsvonden bij horecazaken in het centrum van Deventer.

  1. De mannen van The Lemon Tree in Deventer koken zichzelf in de kijker van sterrenkokend Nederland
    PREMIUM
    Video

    De mannen van The Lemon Tree in Deventer koken zichzelf in de kijker van sterrenko­kend Nederland

    Restaurant The Lemon Tree van Valentijn Bergers ging op Valentijnsdag open. Vernieuwend, anders, verrassend, moest het zijn. Tegen de stroom in opende de Deventenaar in ‘zijn stadje’ een restaurant dat in de buurt komt van zijn droom. Zeven maanden later bestormt het restaurant de hitlijsten en wordt deze maandagavond derde in de strijd van The Fork, waarbij de Michelinsterrenkoks van Nederland nieuw geopende restaurants nomineren.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer