Volledig scherm
De politie deed onderzoek bij de woning om een misdrijf uit te sluiten. © FOTO HISSINK

Man die 'enkele dagen' zwaargewond in Diepenveens huis lag geen slachtoffer van misdrijf

updateDe zwaargewonde man, die in een woning in Diepenveen is gevonden, lag daar waarschijnlijk al enkele dagen. Dat geven buurtbewoners aan. De politie heeft inmiddels een misdrijf uitgesloten.

De politie forceerde woensdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur de woning aan de Boltelaan. De man werd binnen met een hoofdwond aangetroffen. Hij was niet meer aanspreekbaar en is buiten kennis naar het ziekenhuis vervoerd. 

De politie heeft technisch onderzoek in de woning gedaan. Volgens een woordvoerder van de politie is dat gedaan om ‘een misdrijf uit te sluiten’. Inmiddels is het onderzoek afgerond en kan een misdrijf inderdaad worden uitgesloten. 

Gordijnen

Buurtbewoners geven aan dat ze de man, die alleen in de woning woonde, al sinds zondag niet meer hebben gezien. Buren zagen dat de gordijnen dicht bleven en waarschuwden de politie. Die forceerde een ruitje bij de voordeur om binnen te komen.  De hond van de man is door een dierenambulance meegenomen.

Getuigenoproep

De politie wil graag in contact komen met mensen die gisteravond mogelijk iets hebben gezien. Mensen die informatie hebben kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer