Foto ter illustratie.
De verdachte zou om zich heen zijn gaan steken nadat hij drie keer was aangevallen, waarbij hij twee keer gestrekt ging.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. De verdachte zou om zich heen zijn gaan steken nadat hij drie keer was aangevallen, waarbij hij twee keer gestrekt ging. © Politie

Man die wordt verdacht van woest om zich heen steken bij ruzie in Deventer komt voorlopig vrij: ‘Maar hij mag geen alcohol gebruiken’

De vermoedelijke dader van een steekpartij aan de Kapjeswelle in Deventer, waarbij drie mannen gewond raakten, komt vrijdag op vrije voeten. Zijn advocaat had aangevoerd dat het psychische overmacht is geweest, nadat K. zelf drie keer is aangevallen door een groep. Twee van die keren ging hij knock-out. 

 1. Deventer jongeren laten darts links liggen: ‘Ik betwijfel of we doorgaan met ons jeugdtraject’
  PREMIUM

  Deventer jongeren laten darts links liggen: ‘Ik betwijfel of we doorgaan met ons jeugdtra­ject’

  Worpen van ‘180’ die je om de oren vliegen, ruime T-shirts in felle kleuren en mannen die zweten als otters. Het WK darts in Londen is inmiddels voorbij. Hoewel de Nederlanders er niet in slaagden om verder te komen dan de kwartfinales, wist de finale op enig moment zo’n twee miljoen tv-kijkers te bekoren. Het regionale darts pikt echter (nog) geen graantje mee van de WK-gekte.

In samenwerking met indebuurt Deventer

 1. Toeslagendrama: wat ging er precies mis?
  Play

  Toeslagen­dra­ma: wat ging er precies mis?

 2. Sneeuw! Het is een beetje wit in Kampen
  Play

  Sneeuw! Het is een beetje wit in Kampen

Deventer