Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Man krijgt kopstoot in wachtrij voor Deventer kroeg

In de wachtrij bij café De Bisschop in Deventer heeft een man in de nacht van zaterdag op zondag een kopstoot gekregen. De politie is op zoek naar getuigen van het incident.

De kopstoot werd uitgedeeld terwijl de man aan het wachten was om binnen te komen bij De Bisschop. Tussen 3.25 en 3.35 uur kreeg de man daar een kopstoot pal voor de kroeg op de Brink.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. De politie is op dit moment bezig met een onderzoek naar het incident en roept getuigen op zich te melden. 

  1. GroenLinks wil wegwerp- voor statiegeldbekers vervangen in Deventer

    GroenLinks wil wegwerp- voor statiegeld­be­kers vervangen in Deventer

    GroenLinks Deventer vraagt het college van Deventer om statiegeldbekers in te voeren bij evenementen, om de grote berg plastic wegwerpbekers na afloop van feestjes terug te dringen. Binnenkort start het evenementenseizoen weer en weten talloze mensen onder andere de fijne concerten, gezellige foodevenementen en sportieve evenementen weer te vinden. Dit alles heeft echter wel een keerzijde: na het evenement blijft er vaak veel plasticafval achter op pleinen of velden met nare gevolgen voor dieren, natuur en milieu .

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer