Volledig scherm
De automobilist reed dwars door de afzetting op de snelweg bij Bathmen. © News United / Jan Willem Klein Horstman

Man rijdt met auto dwars door wegafzetting bij werkzaamheden op A1

Een automobilist is vanochtend op de A1 bij Bathmen dwars door een afzetting voor werkzaamheden gereden. 

Het opmerkelijke ongeluk gebeurde even voor 07.00 uur op de snelweg van Holten richting Deventer. De bestuurder van een witte Volkswagen belandde door onbekende oorzaak buiten de beschikbare rijbanen en reed vervolgens een serie afzetpalen omver.

Hulpdiensten, waaronder een ambulance, kwamen ter plaatse om de schade op te nemen. Het is onduidelijk of de bestuurder letsel heeft overgehouden aan het ongeluk. De schade aan zijn auto is in ieder geval behoorlijk; de wagen moest worden opgehaald door een bergingsbedrijf.

De weginspectteur van Rijkswaterstaat heeft een rij pionnen op de plek van de gesneuvelde paaltjes gezet.

  1. Carnavalisten laten zich niet omverblazen door beetje wind
    PREMIUM
    video

    Carnavalis­ten laten zich niet omverbla­zen door beetje wind

    Ondanks de stevige wind en wat buien zijn de carnavalsoptochten in Overijssel en Gelderland vandaag overal doorgegaan. In tegenstelling tot de zuidelijke provincies en Noord- en Zuid-Holland en Zeeland, waar diverse optochten voor vandaag of morgen zijn afgeblazen, staat het licht in de oostelijke regio's vooralsnog op groen. Wel wijzen sommige organiserende carnavalsverenigingen er wagenbouwers op dat ze hogere onderdelen die extra windgevoelig zijn extra goed moeten bevestigen.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer