Foto ter illustratie.
De oudste van twee zusjes zei tegen haar moeder dat er iemand aan haar had gezeten en schreeuwde de naam van haar vriend.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. De oudste van twee zusjes zei tegen haar moeder dat er iemand aan haar had gezeten en schreeuwde de naam van haar vriend. © ThinkStock

Man uit Deventer vrijgesproken van seksueel misbruik twee jonge zusjes, ouders vol ontzetting

Een 36-jarige man uit Deventer is donderdag vrijgesproken van het seksueel misbruiken van de twee minderjarige dochters van zijn toenmalige vriendin. Tegen de man was vijf jaar cel geëist.

3 reacties

 • J. Ruth

  2 maanden geleden
  Als ouders door en door blijven vragen, kunnen kinderen antwoorden gaan geven waarvan ze vermoeden dat de ouders die willen horen... Een kind is zo eenvoudig te sturen.
 • Jeroen Oosterlaar

  2 maanden geleden
  Desniettemin Henk, als hij het niet heeft gedaan is hij toch veroordeeld door de omgeving en zal er nog lang een ontregeld leven door moeten leiden... Menig man is al slachtoffer geworden van valse beschuldiging en om één of andere reden wordt dat zelden vervolgd. Wat mij betreft mogen de straffen daarvoor even hoog zijn als de straf zou zijn geweest voor het vermeend gepleegde feit.
 • Henk Renzebrink

  2 maanden geleden
  Je bent pas schuld als het wettelijk en overtuigend bewezen is. Wil niet zeggen dat hij het niet gedaan heeft trouwens.
 1. Pitch & Putt Bussloo gaat verder onder nieuwe naam: ‘We zijn zoveel meer dan alleen golf’
  PREMIUM

  Pitch & Putt Bussloo gaat verder onder nieuwe naam: ‘We zijn zoveel meer dan alleen golf’

  Wie Bussloo zegt, zegt Pitch & Putt. In de wijde regio bekend als plek waar je op 27 holes een balletje kan slaan. Minder bekend zijn de escaperooms, het lasergamen, glowgolf en pubquizzen. Reden voor eigenaar Bas van Roosmalen (51) om zijn bedrijf nieuw leven in te blazen en het een compleet nieuwe uitstraling én naam te geven: Multi Fun Bussloo. ,,Moeilijk, het is toch mijn eerste kind.”

In samenwerking met indebuurt Deventer