Volledig scherm
Kenny B. © PR

Man van ‘Parijs’ treedt op in Deventer

Met zijn megahits Parijs en Als je gaat groeide Kenny B enkele jaren geleden heel snel uit tot een van de populairste Nederlandse artiesten. Op vrijdag 15 maart treedt hij samen met zijn band op in het Burgerweeshuis in Deventer.

Naast genoemde publieksfavorieten kunnen fans ook nieuw werk van de op 28 jarige leeftijd vanuit Suriname naar Nederland overgekomen Kenny B verwachten.  De drie recente singles Sranan Mi No GweOh Ja en Ik Ben Hier met Perle Lama zal de zanger ongetwijfeld in de setlijst opnemen.

Het optreden in het Burgerweeshuis begint om 20.30 uur. Tickets zijn à 19 euro te koop op de site van het Deventer poppodium.

https://burgerweeshuis.nl/

  1. Woningbouwcorporaties willen huurhuizen verduurzamen in plaats van belasting betalen

    Woningbouw­cor­po­ra­ties willen huurhuizen verduurza­men in plaats van belasting betalen

    Woningbouwcorporaties uit de wijde regio hebben in Den Haag geprotesteerd tegen de Verhuurdersheffing. De belasting die het Rijk heft over sociale woningen steken de verhuurders liever in verduurzaming van hun huizen en het om laag brengen van woonlasten van hun huurders. Alleen al in de Stedendriehoek gaat het om 71 miljoen dat geinvesteerd zou kunnen worden in de komende twee jaar. Ook corporaties uit Salland en Zwolle zijn naar Den Haag afgereisd om de eigen plannen te presenteren.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer

poll

Moet die muurschildering van Netflix in Deventer verdwijnen?

Moet die muurschildering van Netflix in Deventer verdwijnen?

  • Ja, meteen!! (44%)
  • Nee, lekker laten staan!! (22%)
  • Ah joh, mag daar best een tijdje blijven! (34%)
3427 stemmen