Volledig scherm
Kenny B. © PR

Man van ‘Parijs’ treedt op in Deventer

Met zijn megahits Parijs en Als je gaat groeide Kenny B enkele jaren geleden heel snel uit tot een van de populairste Nederlandse artiesten. Op vrijdag 15 maart treedt hij samen met zijn band op in het Burgerweeshuis in Deventer.

Naast genoemde publieksfavorieten kunnen fans ook nieuw werk van de op 28 jarige leeftijd vanuit Suriname naar Nederland overgekomen Kenny B verwachten.  De drie recente singles Sranan Mi No GweOh Ja en Ik Ben Hier met Perle Lama zal de zanger ongetwijfeld in de setlijst opnemen.

Het optreden in het Burgerweeshuis begint om 20.30 uur. Tickets zijn à 19 euro te koop op de site van het Deventer poppodium.

https://burgerweeshuis.nl/

  1. De mannen van The Lemon Tree in Deventer koken zichzelf in de kijker van sterrenkokend Nederland
    PREMIUM
    Video

    De mannen van The Lemon Tree in Deventer koken zichzelf in de kijker van sterrenko­kend Nederland

    Restaurant The Lemon Tree van Valentijn Bergers ging op Valentijnsdag open. Vernieuwend, anders, verrassend, moest het zijn. Tegen de stroom in opende de Deventenaar in ‘zijn stadje’ een restaurant dat in de buurt komt van zijn droom. Zeven maanden later bestormt het restaurant de hitlijsten en wordt deze maandagavond derde in de strijd van The Fork, waarbij de Michelinsterrenkoks van Nederland nieuw geopende restaurants nomineren.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer