Eén van de elf mannen die afgelopen dinsdag aanwezig was bij de ontspoorde actie in Hierden. Het is onbekend of deze persoon al is aangehouden.
Volledig scherm
Eén van de elf mannen die afgelopen dinsdag aanwezig was bij de ontspoorde actie in Hierden. Het is onbekend of deze persoon al is aangehouden. © Politie Oost-Nederland

Mannen uit Bathmen en Holten geven zichzelf aan na rellen bij ministerswoning in Hierden

UPDATETwee van de elf mannen die vanmorgen - weliswaar onherkenbaar gemaakt - op de site van de politie verschenen vanwege de uit de hand gelopen protesten in Hierden, hebben zichzelf aangegeven. Het gaat om een 23-jarige inwoner van Bathmen en een 46-jarige Holtenaar.

20 reacties

 • L Schoorlemmer

  1 maand geleden
  Geachte heer Schinkel. U heeft blijkbaar nog nooit een plan voorbij zien komen, gezien uw reactie. Ik zou eens op de website vd WUR gaan kijken. Daar staan er al 6 beschreven. Echter de politiek heeft hier geen boodschap aan gezien de grondhonger die men heeft. Daarnaast stelt u dat je een relschopper bent als de trekker in de buurt is. Bijzonder. Zelf heb ik het vredige protest in stroe met 60000 aanwezigen mogen bijwonen. Kracht bijgezet door 20000 trekkers. U bent volledig de weg kwijt!
 • Elly Verrips

  1 maand geleden
  Volgens mij gaat dit artikel over mannen die zichzelf hebben aangegeven bij de politie en niet over een ja/nee spelletje tussen een stelletje lezers.
 • G. Schoonewille

  1 maand geleden
  https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2022/19/steeds-minder-stikstof-en-fosfaat-uit-rioolwater-in-oppervlaktewater Als je deze site bezoekt dan kun je afvragen waarom men verward raakt. Het is geen enkele rechtvaardiging om geweld en bedreiging te gebruiken!! Wie deze site grondig leest zie je dat de stikstof cijfers in het oppervlaktewater een grote verandering ondergaat de laatste jaren . Welke heksenjacht is er aan de gang? Het bewoners aantal neemt ook toe ,dus ook meer..
 • Jan Willemsen

  1 maand geleden
  Zo komt er een einde aan de terreur
 • Leos Vriend

  1 maand geleden
  Schinkel, de 39 jarige is nooit boer geweest, ken hem wel. En die plannen: nov 2019, LC plan ,met Dijkhuizen, minister enthousiast, nooit wat mee gedaan april 2022, bouw, landbouw en natuurorg. Niks mee gedaan. juli 2021 Naar een ontspannen Nederland. 2022 Duurzaam evenwicht, landbouw, natuur en ondernemers 2021 Coalitie toekomstgerichte melkveehouderij. Genoeg?

Deventer