Martin van De Wasstraat heeft zes tips voor wie personeel zoekt: ‘Bij mij staan ze in de rij’

VIDEODeventer werkgever Martin Kniest is zijn persoonlijke kruistocht begonnen. De man achter de populaire documentaire De Wasstraat heeft eindelijk een podium om mensen met ‘een afstand tot de arbeidsmarkt’ aan de bak te helpen. ,,Wat nou, geen mensen te vinden voor de baan die je in de aanbieding hebt? Je moet in een andere vijver vissen. En ja, dat is mijn vijver. Maar bij mij staan ze toch wel in de rij.”

3 reacties

 • Martin Kniest

  1 jaar geleden
  Geachte heer Wolters, Graag nodig ik u uit om eens een kijkje te nemen binnen ons, of een van de sociale ondernemers in Deventer. Waarschijnlijk zult u dan uw mening bijstellen. De tijd, energie en liefde die wij en veel van onze collega’s stoppen in deze doelgroep, brengt fantastische werkplekken een succesvolle plaatsingen met zich mee. Een subsidie is een vergoeding voor deze inspanning en niet een middel om het bedrijf te financieren. Ik hoor graag wanneer het u schikt.
 • Thomas Walder

  1 jaar geleden
  Hallo J Wolters, Ik reageer even op uw opmerking over de subsidiekassa. Ik ben in Deventer de verantwoordelijk wethouder. En zeker dat sociale werkgevers subsidie krijgen van de gemeente. En dat is dik verdiend! Zij verlenen veel extra inspanningen om mensen aan het werk te krijgen en te houden. Dat vraagt extra tijd van hen, ze nemen ook een extra risico, en daar mag wat de gemeente betreft best wat tegenover staan.
 • Jarno Wolters

  1 jaar geleden
  Ik hoor de subsidiekassa al gaan nu de gemeentes benaderd worden
 1. Rohda Raalte wint derby tegen Heino, HHC aan kop in de Tweede divisie
  Liveblog

  Rohda Raalte wint derby tegen Heino, HHC aan kop in de Tweede divisie

  Asv Dronten promoveerde een paar maanden geleden naar de eerste klasse en was er alles aan gelegen om het seizoen met een overwinning te beginnen. Daar is de ploeg van Patrick Posthuma in geslaagd. AGOVV, Hierden en SC Rouveen beleefden daarentegen een teleurstellende start van de competitie. Ook SV Urk kwam niet sterk voor de dag, terwijl DVS’33, Flevo Boys en VVOG bleven steken op een puntje. HHC Hardenberg pakte wel de volle buit. Het toetje tussen Heino en Rohda Raalte eindigde in een relatief zorgeloze zege voor de bezoekers.

In samenwerking met indebuurt Deventer