Het pand waar McDonald's het vizier op heeft gericht in de Deventer binnenstad.
Volledig scherm
PREMIUM
Het pand waar McDonald's het vizier op heeft gericht in de Deventer binnenstad. © FOTO HISSINK / Getty Images

McDonald’s wil vestiging openen in Deventer binnenstad

McDonald’s wil een vestiging openen in de Deventer binnenstad. Het gaat om het pand op de ‘Kop van de Brink’, waar nu nog boekhandel Praamstra zit. 

4 reacties

 • Herman Poos

  4 maanden geleden
  Ik vind dit heel erg en zonde voor de uitstraling en de stad maar ook voor de bewoners. Bewerkte en vette voeding van fastfoodketens zijn slecht voor onze gezondheid. De belangrijkste doodsoorzaak is voedingsgerelateerd. Door gemaksvoeding aan te bieden die aantoonbaar slecht en ongezond is worden bewoners verleid meer bewerkt (gemanipuleerd!), vet en zout te consumeren. Teken daarom ook deze petitie. Geef om de stad en de mensen! Herman Poos (Broccori&Kohl)
 • Sander van Schoonhoven

  4 maanden geleden
  Want we hebben nog niet genoeg afval in de bermen liggen van deze kwaliteitsketen? De binnenstad en de IJsseloevers moeten ook perse volkomen te liggen met die troep? Het wordt tijd dat McDrives bij wet worden verboden. Binnen bestellen, binnen die troep opvreten en binnen je rotzooi in de bak gooien.
 • Fredde Förch

  4 maanden geleden
  Laat de binnenstad niet ten prooi vallen aan economisch gewin van een fastfoodketen. Door de komst van Mc Donalds zullen veel horecabedrijven die het toch al moeilijk hebben door de Corona maatregelen het nog moeilijker krijgen. Wat dacht je van het Dickens festijn daar te laten beginnen. Hoe groot kan het contrast zijn. Slechte zaak voor het hart van de stad. Fredde Forch
 • Anton Slager

  4 maanden geleden
  Het standpunt van Thomas Walder, Bart Voortman en Peter Brouwer getuigt niet van een duurzame blik op de toekomst, doch slechts van korte termijn economisch gewin. Met hun positieve advies over de komst van McDonald gaan ze volledig voorbij aan de kosten van volksziekte nummer 1 waaraan dit zogenaamde A-merk wereldwijd meer dan haar steentje bijdraagt: Obesitas. En dat terwijl de pandemie waarin het overgrote deel van de slachtoffers een te hoog BMI had, nog niet eens voorbij is!
 1. Farmers Defence Force doet aangifte tegen distributiecentrum Jumbo Raalte wegens ontbreken ‘stikstofvergunning’
  PREMIUM

  Farmers Defence Force doet aangifte tegen distribu­tie­cen­trum Jumbo Raalte wegens ontbreken ‘stikstof­ver­gun­ning’

  Farmers Defence Force heeft aangifte gedaan tegen supermarkt-keten Jumbo en dan specifiek tegen hun distributiecentrum in Raalte. De boeren-organisatie heeft met hulp van WOB-verzoeken tientallen distributiecentra van supermarkten in Nederland onderzocht of ze wel mogen opereren zonder natuurbeschermingsvergunning. Volgens FDF gaat in onze regio het distributiecentrum in Raalte over de schreef.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer