De MediaMarkt zit nu nog op winkelcentrum De Boreel in Deventer.
Volledig scherm
De MediaMarkt zit nu nog op winkelcentrum De Boreel in Deventer.

MediaMarkt vertrekt nog vóór kerst uit Deventer: locatie in de stad is ‘niet gunstig’

met pollMediaMarkt vertrekt uit Deventer. De grote elektronicawinkel sluit nog voor de kerst de deuren op winkelcentrum De Boreel. Het personeel is vandaag ingelicht over het besluit. ,,Natuurlijk waren medewerkers bedroefd.’’

66 reacties

 • Bianca Welgraaf

  2 maanden geleden
  Zwolle zit ook gewoon in de stad net als Utrecht.
 • Johnny

  2 maanden geleden
  Mensen weten der weinig van
 • Valentijn quentin

  2 maanden geleden
  Ik denk eerder dat het probleem (oplossing) licht bij online winkelen. Waarom na de media markt gaan als je online de goedkoopste prijs kunt vinden en rechtstreeks kunt bestellen. Vaak gaan duren producten toch met gratis verzendkosten en aangezien niet heel nederland een auto heeft is dat een mooie oplossing. Ik kom alleen bij de mediamarkt voor kleinere producten of om advies te vragen voor een groter aankoop. Maja puntje paaltje, voor en na-delen zijn er altijd. Wel jammer voor het oog!!!
 • Wolvenne

  2 maanden geleden
  Dit is een gevolg van gemeentelijk beleid, mediamarkt wilde graag naar runscopping centrum maar gemeente Deventer vond dat dat niet kon omdat een leegloop van de binnenstad zou betekenen
 • Frederik de Haan

  2 maanden geleden
  @Michel de Jong en @Kristel Fleer: bij nader inzien hebben jullie 'n goed punt. Ikzelf bedoelde eigenlijk te zeggen, dat MM eigenlijk gewoon van Deventer als vestiggingsstad helemáál verlost willen zijn. Dát bedoelde ik met mijn post, doch dit kwam er vanuit mijn tekst helaas niet goed genoeg uit naar voren. Nu gelukkig wél: dit niet zo te noemen door MM is een tikkie achterbaks, vind ik.
 1. Moreel beroep werknemers Deventer Ziekenhuis op pensioenfonds: ‘Stop met fossiele investeringen’
  PREMIUM

  Moreel beroep werknemers Deventer Ziekenhuis op pensioen­fonds: ‘Stop met fossiele investerin­gen’

  Via een petitie met 366 handtekeningen, doen werknemers van het Deventer Ziekenhuis een moreel appel op hun Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) te stoppen met investeringen in olie- en gasbedrijven, de fossiele industrie. Vandaag boden Hester Temmink, Anna van der Maas en Laurens Lentfert de petitie aan in Zeist. ,,Investeringen in fossiel staan haaks op zorg en welzijn.”

In samenwerking met indebuurt Deventer