Een van de twee nieuwe tribunes die in 2015 met de lening is gebouwd in stadion De Adelaarshorst van GA Eagles.
Volledig scherm
PREMIUM
Een van de twee nieuwe tribunes die in 2015 met de lening is gebouwd in stadion De Adelaarshorst van GA Eagles. © archief

Meevaller voor GA Eagles: lagere rente op lening gemeente voor verbouwing stadion

Een meevaller voor Go Ahead Eagles in coronatijden. De club hoeft minder rente te betalen op de lening die bij de gemeente Deventer in 2014 is afgesloten voor de verbouwing van het stadion. Het scheelt de club jaarlijks 73.000 euro. Daarnaast krijgt GA Eagles dit jaar en in 2021 uitstel van het betalen van aflossing.

 1. Het is bloedheet: is dit het begin van de langste hittegolf ooit? Weerman Mark uit Twello weet het antwoord
  PREMIUM

  Het is bloedheet: is dit het begin van de langste hittegolf ooit? Weerman Mark uit Twello weet het antwoord

  De hittegolf, de eerste van dit jaar, is bijna een feit: morgen wordt het opnieuw tropisch en is de weermijlpaal een feit. En de hitte houdt voorlopig ook nog aan. Zo lang zelfs dat zelfs het record van de langste hittegolf ooit in beeld komt. Wordt het record van 18 dagen (in de bloedhete zomer van 1975) verbeterd? De Twellose weerman Mark Wolvenne duikt op verzoek van de Stentor in de historie, de huidige weersmodellen én denkt het antwoord te weten.
 2. Meerpalen in Deventer, ruw hout in Raalte en bankjes in Zutphen: zo schermen de cafés hun terras af
  PREMIUM

  Meerpalen in Deventer, ruw hout in Raalte en bankjes in Zutphen: zo schermen de cafés hun terras af

  De terrassen zien er steeds mooier uit. Waar in eerste instantie de horeca houtje-touwtje oplossingen bedacht om één ingang voor het terras te creëren, komen er nu steeds chiquere afzettingen. De terrassen zijn helemaal coronaproof. Sterker nog: het zou wat betreft veel horecamensen wel zo mogen blijven. De nieuwe maatregel dat mensen een vaste plek moeten krijgen op het terras is daarmee een fluitje van een cent geworden.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer