Kermisexploitant Freek Terpstra is dolgelukkig dat hij zijn attracties mag neerzetten op de megakermis op het terrein De Kuip in Colmschate.
Volledig scherm
PREMIUM
Kermisexploitant Freek Terpstra is dolgelukkig dat hij zijn attracties mag neerzetten op de megakermis op het terrein De Kuip in Colmschate. © Ronald Hissink

Megakermis in Colmschate: ‘We hebben na twee jaar niks eens goed uitgepakt’

Botsen in de botsauto’s, griezelen in het spookhuis of een rondje zwieren in de draaimolen. Op het terrein van De Kuip in Colmschate is na twee jaar de kermis neergestreken. Groter dan ooit en met heel blije kermisexploitanten. ,,We mogen weer!’’, zegt een dolgelukkige Freek Terpstra.

0 reacties

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    1

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer