Meisje (17) komt om het leven bij aanrijding met vrachtwagen op N348 in Deventer: weg afgesloten

VideoEen 17-jarig meisje is vanochtend rond 6.00 uur aangereden door een vrachtwagen op de kruising van de Oerdijk met de N348 in Deventer. Ze kwam daarbij om het leven. De chauffeur van de vrachtwagen is meegenomen naar het bureau, zo meldt de politie.

1 reactie

 • Hans tierolf

  3 weken geleden
  Verschrikkelijk, omdat we het laatste jaar meer wandelen dan voorheen merken we zelf ook dat oversteken, zelfs bij ons in het dorp soms een hachelijke onderneming is. Vooral automobilisten nemen nauwelijks de moeite om hun snelheid iets te temperen terwijl het duidelijk is dat je oversteekt of op het punt staat om over te steken. Tijd om binnen de bebouwde kom een algemene snelheidverlaging door te voeren en, meer toezicht.
 1. KAART | Minder nieuwe coronabesmettingen, maar Staphorst en Zutphen schieten wel in het rood
  PREMIUM
  CHECK JOUW GEMEENTE

  KAART | Minder nieuwe coronabe­smet­tin­gen, maar Staphorst en Zutphen schieten wel in het rood

  In Oost-Nederland is het aantal nieuwe corona-besmettingen in vergelijking met een etmaal eerder met 31 personen verlaagd. Het aantal nieuwe besmettingen in 24 uur kwam uit op 655. Met name Staphorst en Zutphen vielen in negatieve zin op. In de Overijsselse gemeente ging het aantal positieve tests van 46,7 naar 75,8 positieve tests per 100.000 inwoners. In de Gelderse gemeente ging het om een stijging van 37,6 naar 58,4.

In samenwerking met indebuurt Deventer

 1. Met man en macht vissen redden uit de Zandenplas
  Play

  Met man en macht vissen redden uit de Zandenplas

 2. Welke duistere geheimen nam Wim S. mee zijn graf in?
  Play

  Welke duistere geheimen nam Wim S. mee zijn graf in?

Deventer