Meisje (17) komt om het leven bij aanrijding met vrachtwagen op N348 in Deventer: weg afgesloten

VideoEen 17-jarig meisje is vanochtend rond 6.00 uur aangereden door een vrachtwagen op de kruising van de Oerdijk met de N348 in Deventer. Ze kwam daarbij om het leven. De chauffeur van de vrachtwagen is meegenomen naar het bureau, zo meldt de politie.

1 reactie

 • Hans tierolf

  1 jaar geleden
  Verschrikkelijk, omdat we het laatste jaar meer wandelen dan voorheen merken we zelf ook dat oversteken, zelfs bij ons in het dorp soms een hachelijke onderneming is. Vooral automobilisten nemen nauwelijks de moeite om hun snelheid iets te temperen terwijl het duidelijk is dat je oversteekt of op het punt staat om over te steken. Tijd om binnen de bebouwde kom een algemene snelheidverlaging door te voeren en, meer toezicht.
 1. Deze straat is al jaren vernoemd naar een plaats die niet bestaat: ‘Mensen kwamen foto's maken’
  PREMIUM
  5

  Deze straat is al jaren vernoemd naar een plaats die niet bestaat: ‘Mensen kwamen foto's maken’

  In Klarenbeek woont een groepje mensen al jarenlang aan een weg die is vernoemd naar een plaats die niet bestaat. Ter hoogte van restaurant De Kar, bijna in de zuidwestelijke uithoek van de gemeente Voorst, staat een paal in de berm. Daaraan is een straatnaambordje bevestigd met het opschrift ‘Zuthpenseweg’. Zuthpen? Waar leg dat dan? En wie verhaspelde de naam en wordt dat ooit hersteld?

Deventer